Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (4.52 secunde)
El a fost si cel care m-a antrenat pentru scenele in care si eu am calarit pentru ca, din pacate, caii pe care noi i-am avut la filmari nu au fost unii foarte blanzi.
Delegatia nu a reusit sa intre in acest oras, deoarece caii nu au vrut sa mai mearga. In aceasta situatie, membrii delegatiei au hotarat sa traga la sorti, pentru a stabili drumul pe care vor merge cu moastele Sfantului Dimitrie.
Este in egala masura o invitatie la reflectie asupra propriei vieti si a caii de urmat pentru ca timpul dat fiecaruia sa nu fie un timp irosit", a spus Gabriel H.
Imi pare ca au asa o frumusete aparte, tigarea care se fumeaza singura in intuneric, mama care vine si se duce, caii care se iarta de pacate, un tren si o gara, melodia care se asculta mereu in doi...
Ea si-a donat caii unui iubitor de cai tanar si sarac. Mikki si partenerul ei au trait fara griji in Insulele Hawaii, in Las Vegas, si in multe alte locuri minunate:
Cand au venit si i-au luat crama si caii prin anii 50, bunicul ei a plecat pe camp. Si dus a fost.
- In carti precum Tao viu sau Barca goala, Osho analizeaza doua opere fundamentale ale maestrilor daoismului, Lao Zi si Huang Zi, evidentiind adevarurile esentiale ale caii naturale de a trai si rolul efortului propriu in realizarea naturii adevarate.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor", pe care o puteti citi in continuare.
• Bea apa din izvorul de unde beau caii; dintr-o apa rea, calul nu va bea niciodata. • Asterne-ti acolo unde isi face culcus pisica.
In ultimele clase de liceu, fata a inceput sa-si alerge caii, devenind, efectiv, prostituata. In mod concret, ea presta la o matroana pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in doua apartamente, pe aceeasi scara , dintr-un bloc cu 4etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzau .
Mosia Nana, mosia Leana Cosanzeana si, fireste, din trei in trei cuvinte cineva rostea, fie indignat, fie duios, acelasi nume care a devenit martisor, ziua femeii, aerul pe care-l respiram, miezul Caii Lactee.
In zona in care noi locuiam, strada Eliade Radulescu spre Marasesti, erau doua zone, tiganii lautari si tiganii muncitori, zlatarii, erau doua ateliere de fierarie, acolo mergeau sa-si potcoveasca caii toti cei care erau carutasi in zona respectiva si erau tiganii artisti.
O civilizatiile aflata la aceeasi distanta de centrul Caii Lactee ar putea fi detectata in cazul in care ar emite semnale radio doar de 10 ori mai puternice decat radarul planetar Arecibo, din Puerto Rico.
Telescoapele vor scana intreaga cuprindere a planului galactic, inclusiv centrul Caii Lactee, dar si cele mai apropiate 100 de galaxii.
Aici au loc reprezentații ale primei trupe de teatru din Transilvania, caii din herghelia domeniului ajung faimosi in Ungaria si in statele germane, iar manufactura de matase pune Jiboul pe harta europeana a luxului.
Caii, un simbol al Calarasiului, lipsesc si anul acesta! BRAILA Si la Braila, cu prilejul sarbatoririi Botezului Domnului, Primaria Municipiului Braila, Arhiepiscopia Dunarii de Jos Galati si Protoeria Braila organizeaza o serie de manifestari:
Breteaua stradala a Caii Nationale spre sensul unic strada Armoniei a devenit inutila. Dealtfel e greu de inteles ratiunea pentru care, acolo, sensul unic e dinspre bulevardul mai putin circulat catre aglomerata Cale Nationala, cind normal ar fi fost, eventual, invers.
Cat timp o sa fim constienti de potentialul nostru, dar si de faptul ca suntem doar pioni intr-o partida in care regii, reginele, caii de rasa si nebunii si-au adjudecat locul pe tabla de joc.
Caii poarta chip-uri electronice, asemeni cardurilor bancare, tot pentru ca a vrut UE. Nu va mai fi voie sa cultivam vin de butuc, decit soiurile aprobate de aceeasi UE iar laptele trebuie muls mecanizat.
Tipa la cai, ca-i bun de gura, dar caii fac tot ce vor ei, si o iau care incotro, dupa interese.
google-analytics.com